Vestbirk

Vestbrik tilbyder et efterskole ophold, hvor der sættes permanente spor!

De tror på ordentlighed, gode manérer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Og så er de af den overbevisning, at det gør en forskel at brænde for noget. De ønsker at give de unge mennesker en bagage med i livet, det sætter dem i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vestbirk. Og så er de brugere af Snaplys platform.

 

 

Vestbirks målsætning med at bruge elever i deres marketing?

Vores målsætning har i lang tid været, at vise skolens hverdag fra elevernes perspektiv på vores sociale medie platforme – det giver bare mere mening. De unge mennesker er skolens sjæl. De kan kommunikere deres egne glæder, stoltheder og succeshistorier fra skolen meget mere autentisk end andre. Det er en meget kraftfuld kommunikation, når vi prøver at snakke til andre unge mennesker.

 

 

Hvilken del af Snaply har haft størst betydning for Vestbirk?

Planner-funktionen har helt klart haft den største værdi for os. Det gør det nemt og overskueligt, at planlægge og tilrettelægge initiativer for ugen og få informeret eleverne via reminder-funktionen.

 

 

Hvordan bruger Vestbirk Snaply i det daglige?

Snaply er hurtigt blevet en del af min arbejdsrutine. Til dagligt tilrettelægger jeg vores ugehjul, så jeg får et overblik over de forskellige aktiviteter på vores linjer og koordinere hvilke elever der skal gøre hvad.

 

Jacob Lejsgaard

Ansvarlig for marketing og sociale medier

 Senest opdateret 17.12.2020 16:19 af NMC